Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Назва: Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону
Автори: Кушнір, Т.Б.
Шевчук, В.Ю.
Ключові слова: організаційно-економічні аспекти;хлібозабезпечення;регіон;хлібозабезпечення регіону;organizational and economic aspects;bread supply;region;bread supply of the region;организационно-экономические аспекты;хлебообеспечение;регион;хлебообеспечение региона
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кушнір Т. Б., Шевчук В. Ю. Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 374-380.
Короткий огляд (реферат): Визначено основні організаційно-економічні напрями регулювання системи хлібозабезпечення регіону, основні методи місцевих органів влади щодо регулювання системи хлібозабезпечення регіону.
The basic organizational-economic directions of adjusting by the system of the region’s bread’s providing, basic methods of local authorities in relation to adjusting of the system of the region’s bread’s providing were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_55.pdf189.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.