Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Title: Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону
Authors: Кушнір, Т.Б.
Шевчук, В.Ю.
Keywords: організаційно-економічні аспекти;хлібозабезпечення;регіон;хлібозабезпечення регіону;organizational and economic aspects;bread supply;region;bread supply of the region;организационно-экономические аспекты;хлебообеспечение;регион;хлебообеспечение региона
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кушнір Т. Б., Шевчук В. Ю. Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 374-380.
Abstract: Визначено основні організаційно-економічні напрями регулювання системи хлібозабезпечення регіону, основні методи місцевих органів влади щодо регулювання системи хлібозабезпечення регіону.
The basic organizational-economic directions of adjusting by the system of the region’s bread’s providing, basic methods of local authorities in relation to adjusting of the system of the region’s bread’s providing were determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_55.pdf189.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.