Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Т.Б.-
dc.contributor.authorШевчук, В.Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-08T11:02:23Z-
dc.date.available2023-02-08T11:02:23Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКушнір Т. Б., Шевчук В. Ю. Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 374-380.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140-
dc.description.abstractВизначено основні організаційно-економічні напрями регулювання системи хлібозабезпечення регіону, основні методи місцевих органів влади щодо регулювання системи хлібозабезпечення регіону.uk_UA
dc.description.abstractThe basic organizational-economic directions of adjusting by the system of the region’s bread’s providing, basic methods of local authorities in relation to adjusting of the system of the region’s bread’s providing were determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічні аспектиuk_UA
dc.subjectхлібозабезпеченняuk_UA
dc.subjectрегіонuk_UA
dc.subjectхлібозабезпечення регіонуuk_UA
dc.subjectorganizational and economic aspectsuk_UA
dc.subjectbread supplyuk_UA
dc.subjectregionuk_UA
dc.subjectbread supply of the regionuk_UA
dc.subjectорганизационно-экономические аспектыuk_UA
dc.subjectхлебообеспечениеuk_UA
dc.subjectрегионuk_UA
dc.subjectхлебообеспечение регионаuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_55.pdf189.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.