Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Назва: Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю
Інші назви: Implementation of innovative technologies for increasing the usage of material and technical base of a hotel
Автори: Якименко - Терещенко, Наталія Василівна
Науковий керівник : Калєнік, К. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: інновація;ефективність;послуга;готельно-ресторанне господарство;матеріально-технічна база;innovation;effectiveness;service;hotel and restaurant business;material and technical base
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Якименко – Терещенко Н. В. Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно -ресторанна справа; наук. кер. К. В. Калєнік; Харків; ДБТУ. 2022. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні аспекти маркетингової діяльності в готельному бізнесі, визначено сутність поняття «ефективність» та показники ефективності діяльності готельного пдприємства, сутність та поняття матеріально – технічної бази підприємства готельного господарства, розглянуто сервіс як основу ефективної діяльності підпримств готельного господарства. Досліджено діяльність діючого підприємства, надано загальну характеристику, проаналізовано ефективність використання матеріально –технічної бази підприємства готельно-ресторанного господарства та надано рекомендацій щодо впровадження інноваційних технологій з метою підвищення використання матеріально – технічної бази готелю.
Theoretical aspects of marketing activities in hotel business were reviewed, the essence of "effectiveness" definition and the indicators of effectiveness of functioning of hotel enterprise, essence and definition of material and technical base of hotel business enterprise were defined, service was reviewed as the basis of effective functioning of hotel business enterprises. Activities of a functioning enterprise was researched, general characteristic was given, effectiveness of using the material and technical base of hotel and restaurant business enterprise was analysed and recommendations on implementation of innovative technologies in order to increase the usage of material and technical base of a hotel were given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
2.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
anotatsiya_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
148.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.