Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Название: Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю
Другие названия: Implementation of innovative technologies for increasing the usage of material and technical base of a hotel
Авторы: Якименко - Терещенко, Наталія Василівна
Научный руководитель: Калєнік, К. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: інновація;ефективність;послуга;готельно-ресторанне господарство;матеріально-технічна база;innovation;effectiveness;service;hotel and restaurant business;material and technical base
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Якименко – Терещенко Н. В. Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно -ресторанна справа; наук. кер. К. В. Калєнік; Харків; ДБТУ. 2022. 71 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні аспекти маркетингової діяльності в готельному бізнесі, визначено сутність поняття «ефективність» та показники ефективності діяльності готельного пдприємства, сутність та поняття матеріально – технічної бази підприємства готельного господарства, розглянуто сервіс як основу ефективної діяльності підпримств готельного господарства. Досліджено діяльність діючого підприємства, надано загальну характеристику, проаналізовано ефективність використання матеріально –технічної бази підприємства готельно-ресторанного господарства та надано рекомендацій щодо впровадження інноваційних технологій з метою підвищення використання матеріально – технічної бази готелю.
Theoretical aspects of marketing activities in hotel business were reviewed, the essence of "effectiveness" definition and the indicators of effectiveness of functioning of hotel enterprise, essence and definition of material and technical base of hotel business enterprise were defined, service was reviewed as the basis of effective functioning of hotel business enterprises. Activities of a functioning enterprise was researched, general characteristic was given, effectiveness of using the material and technical base of hotel and restaurant business enterprise was analysed and recommendations on implementation of innovative technologies in order to increase the usage of material and technical base of a hotel were given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dyplom_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
2.62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
anotatsiya_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
148.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.