Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 46 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу
Сорокіна, С. В.
;
Стеблюк, Наталія Федорівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів за рахунок удосконалення організації праці
Одарченко, Д. М.
;
Горільчаник, Марія Олексіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємстві
Одарченко, Д. М.
;
Гордієнко, Влад Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Implementation of innovative technologies of operation and management of a restaurant establishment in modern conditions
Polupan, V. V.
;
Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Бенчмаркінг діяльності готелю
Скриннік, В. І.
;
Долгіх, Данило Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Improving the strategy of restaurant business development to minimize risks
Polupan, V. V.
;
Hrytsenko, Artur Olegovych
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі «Estiatorio Milos» (США)
Полупан, В. В.
;
Сємєйкіна, Ангеліна Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Development strategy and analysis of management methods in the hotel business
Polupan, V. V.
;
Tresin, Andrii Oleksandrovych
;
State Biotechnological University, Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023
Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарства
Калєнік, К. В.
;
Кузьменко, Ілона Ігорівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарства
Калєнік, К. В.
;
Кузьменко, Яна Ігорівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Discover
Author
1
Hrytsenko, Artur Olegovych
1
Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich
1
Oliynykova, Ilona Vyacheslavna
1
Osadcha, Daryna Petrivna
1
Tresin, Andrii Oleksandrovych
1
Александрова, Вікторія Олександрівна
1
Бондарев, Микита Вадимович
1
Бошнікова, Надія Дмитрівна
1
Бублик, Єлизавета Юріївна
1
Воронцов, Руслан Владиславович
.
next >
Subject
16
конкурентоспроможність
14
послуга
12
інновація
11
service
10
innovation
10
готель
7
hotel
7
hotel business
7
management
7
готельний бізнес
.
next >
Date issued
35
2023
11
2022
Has File(s)
46
true