Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993
Назва: Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів
Автори: Євченко, Ю.
Ніколаєнко, Д. Д.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євченко Ю., Ніколаєнко Д. Д. Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 34
Серія/номер: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-34.pdf99.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.