Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЄвченко, Ю.-
dc.contributor.authorНіколаєнко, Д. Д.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:07:16Z-
dc.date.available2023-02-06T15:07:16Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЄвченко Ю., Ніколаєнко Д. Д. Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 34uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleПерспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-34.pdf99.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.