Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21928
Title: | Формування споживних властивостей продуктів переробки айви японської |
Authors: | Коломоєць, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Соколова, Є. Б. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Коломоєць А. А. Формування споживних властивостей продуктів переробки айви японської. Наук. кер. Є. Б. Соколова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. І-ІІ |
Series/Report no.: | Пленарне засідання; |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21928 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-І-ІІ.pdf | 103.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.