Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorКоломоєць, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-06T11:05:12Z-
dc.date.available2023-02-06T11:05:12Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКоломоєць А. А. Формування споживних властивостей продуктів переробки айви японської. Наук. кер. Є. Б. Соколова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. І-ІІuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21928-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПленарне засідання;-
dc.titleФормування споживних властивостей продуктів переробки айви японськоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-І-ІІ.pdf103.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.