Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21924
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексієнко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Петриченко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T10:54:02Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T10:54:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Олексієнко В. О., Петриченко С. В., Горєлков Д. В. Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 217-218. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21924 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_217-218.pdf | 994.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.