Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Title: Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні
Authors: Ткаченко, О.П.
Тімченко, О.Д.
Keywords: ресторанне господарство;Україна;соціально-економічні аспекти;розвиток;restaurant business;Ukraine;socio-economic aspects;development;ресторанное хозяйство;Украина;социально-экономические аспекты;развитие
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290.
Abstract: Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи.
The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_43.pdf176.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.