Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Title: | Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні |
Authors: | Ткаченко, О.П. Тімченко, О.Д. |
Keywords: | ресторанне господарство;Україна;соціально-економічні аспекти;розвиток;restaurant business;Ukraine;socio-economic aspects;development;ресторанное хозяйство;Украина;социально-экономические аспекты;развитие |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290. |
Abstract: | Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи. The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_43.pdf | 176.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.