Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Название: | Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні |
Авторы: | Ткаченко, О.П. Тімченко, О.Д. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство;Україна;соціально-економічні аспекти;розвиток;restaurant business;Ukraine;socio-economic aspects;development;ресторанное хозяйство;Украина;социально-экономические аспекты;развитие |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи. The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_43.pdf | 176.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.