Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Назва: Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні
Автори: Ткаченко, О.П.
Тімченко, О.Д.
Ключові слова: ресторанне господарство;Україна;соціально-економічні аспекти;розвиток;restaurant business;Ukraine;socio-economic aspects;development;ресторанное хозяйство;Украина;социально-экономические аспекты;развитие
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи.
The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_43.pdf176.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.