Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Назва: | Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні |
Автори: | Ткаченко, О.П. Тімченко, О.Д. |
Ключові слова: | ресторанне господарство;Україна;соціально-економічні аспекти;розвиток;restaurant business;Ukraine;socio-economic aspects;development;ресторанное хозяйство;Украина;социально-экономические аспекты;развитие |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи. The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_43.pdf | 176.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.