Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, О.П. | - |
dc.contributor.author | Тімченко, О.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T20:25:12Z | - |
dc.date.available | 2023-02-03T20:25:12Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Ткаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Україна | uk_UA |
dc.subject | соціально-економічні аспекти | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | Ukraine | uk_UA |
dc.subject | socio-economic aspects | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | ресторанное хозяйство | uk_UA |
dc.subject | Украина | uk_UA |
dc.subject | социально-экономические аспекты | uk_UA |
dc.subject | развитие | uk_UA |
dc.title | Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_43.pdf | 176.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.