Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, О.П.-
dc.contributor.authorТімченко, О.Д.-
dc.date.accessioned2023-02-03T20:25:12Z-
dc.date.available2023-02-03T20:25:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТкаченко О. П., Тімченко О. Д. Соціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 285-290.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21805-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми функціонування сфери ресторанного господарства України та визначено основні тенденції її розвитку в умовах кризи.uk_UA
dc.description.abstractThe problems of the functioning of the restaurant farms is Ukraine and the main trends of development in crisis conditions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectсоціально-економічні аспектиuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectsocio-economic aspectsuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectсоциально-экономические аспектыuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleСоціально-економічні аспекти розвитку ресторанного господарства в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_43.pdf176.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.