Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783
Title: | Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища |
Authors: | Чорна, Марина Віталіївна Зубков, Сергій Олександрович Чатченко, Ольга Євгенівна |
Keywords: | підприємства ресторанного господарства;попит;ринки кулінарної продукції;чинники формування попиту;конкурентоспроможність |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: Вид-во "Форт" |
Citation: | Чорна, М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища: монографія. Харків : Вид-во „Форт”, 2016. 230 с. |
Abstract: | У монографії обґрунтовано теоретичні засади і практичний інструментарій оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища. Рекомендовано для викладачів, аспірантів, фахівців сфери економіки підприємства, а також усіх, хто цікавиться проблематикою формування та оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_popit_2016.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.