Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Марина Віталіївна-
dc.contributor.authorЗубков, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorЧатченко, Ольга Євгенівна-
dc.date.accessioned2023-02-03T17:39:39Z-
dc.date.available2023-02-03T17:39:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧорна, М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища: монографія. Харків : Вид-во „Форт”, 2016. 230 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783-
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано теоретичні засади і практичний інструментарій оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища. Рекомендовано для викладачів, аспірантів, фахівців сфери економіки підприємства, а також усіх, хто цікавиться проблематикою формування та оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Вид-во "Форт"uk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectринки кулінарної продукціїuk_UA
dc.subjectчинники формування попитуuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleОцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовищаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_popit_2016.pdf3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.