Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Марина Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Зубков, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Чатченко, Ольга Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T17:39:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-03T17:39:39Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Чорна, М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища: монографія. Харків : Вид-во „Форт”, 2016. 230 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783 | - |
dc.description.abstract | У монографії обґрунтовано теоретичні засади і практичний інструментарій оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища. Рекомендовано для викладачів, аспірантів, фахівців сфери економіки підприємства, а також усіх, хто цікавиться проблематикою формування та оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Вид-во "Форт" | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.subject | ринки кулінарної продукції | uk_UA |
dc.subject | чинники формування попиту | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_popit_2016.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.