Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783
Title: Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища
Authors: Чорна, Марина Віталіївна
Зубков, Сергій Олександрович
Чатченко, Ольга Євгенівна
Keywords: підприємства ресторанного господарства;попит;ринки кулінарної продукції;чинники формування попиту;конкурентоспроможність
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: Вид-во "Форт"
Citation: Чорна, М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища: монографія. Харків : Вид-во „Форт”, 2016. 230 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано теоретичні засади і практичний інструментарій оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища. Рекомендовано для викладачів, аспірантів, фахівців сфери економіки підприємства, а також усіх, хто цікавиться проблематикою формування та оцінки попиту на кулінарну продукцію підприємств ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21783
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_popit_2016.pdf3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.