Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21756
Назва: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
Автори: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Антоненко, Світлана Павлівна
Головко, Микола Павлович
Горбань, Віктор Григорович
Серік, Максим Леонідович
Буряк, Ірина Алімовна
Чернова, Людмила Олександрівна
Ключові слова: харчові відходи;харчові технології;оздоровчі продукти;стандарти на харчові продукти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf8.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.