Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21756
Назва: | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення |
Автори: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Коваленко, Валентина Олексіївна Євлаш, Вікторія Владленівна Антоненко, Світлана Павлівна Головко, Микола Павлович Горбань, Віктор Григорович Серік, Максим Леонідович Буряк, Ірина Алімовна Чернова, Людмила Олександрівна |
Ключові слова: | харчові відходи;харчові технології;оздоровчі продукти;стандарти на харчові продукти |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf | 8.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.