Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Название: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
Авторы: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Антоненко, Світлана Павлівна
Головко, Микола Павлович
Горбань, Віктор Григорович
Серік, Максим Леонідович
Буряк, Ірина Алімовна
Чернова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: харчові відходи;харчові технології;оздоровчі продукти;стандарти на харчові продукти
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c.
Краткий осмотр (реферат): У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf8.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.