Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Антоненко, Світлана Павлівна | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Буряк, Ірина Алімовна | - |
dc.contributor.author | Чернова, Людмила Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T12:52:41Z | - |
dc.date.available | 2023-02-03T12:52:41Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756 | - |
dc.description.abstract | У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові відходи | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | оздоровчі продукти | uk_UA |
dc.subject | стандарти на харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf | 8.43 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.