Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorАнтоненко, Світлана Павлівна-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorБуряк, Ірина Алімовна-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-02-03T12:52:41Z-
dc.date.available2023-02-03T12:52:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНаукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756-
dc.description.abstractУ монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові відходиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.subjectстандарти на харчові продуктиuk_UA
dc.titleНаукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населенняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf8.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.