Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Title: | Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Чеканов, Микола Анатолійович Червоний, Віталій Миколайович Нечипоренко, Данило Олександрович |
Keywords: | переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: Факт |
Citation: | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с. |
Abstract: | У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749 |
ISBN: | 978-966-637-721-3 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.