Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Title: Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Keywords: переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: Факт
Citation: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с.
Abstract: У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
ISBN: 978-966-637-721-3
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf6.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.