Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorЧеканов, Микола Анатолійович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorНечипоренко, Данило Олександрович-
dc.date.accessioned2023-02-03T11:59:08Z-
dc.date.available2023-02-03T11:59:08Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-637-721-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Фактuk_UA
dc.subjectпереробка м'ясаuk_UA
dc.subjectамплітуда коливаньuk_UA
dc.subjectультразвукові коливанняuk_UA
dc.subjectтендеризація м'ясаuk_UA
dc.subjectбезвідходні виробництваuk_UA
dc.titleБезвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвукуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf6.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.