Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21749
Назва: | Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Чеканов, Микола Анатолійович Червоний, Віталій Миколайович Нечипоренко, Данило Олександрович |
Ключові слова: | переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: Факт |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749 |
ISBN: | 978-966-637-721-3 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.