Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Назва: Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Ключові слова: переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: Факт
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
ISBN: 978-966-637-721-3
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf6.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.