Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Название: | Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Чеканов, Микола Анатолійович Червоний, Віталій Миколайович Нечипоренко, Данило Олександрович |
Ключевые слова: | переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: Факт |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749 |
ISBN: | 978-966-637-721-3 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.