Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
Название: Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Ключевые слова: переробка м'яса;амплітуда коливань;ультразвукові коливання;тендеризація м'яса;безвідходні виробництва
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: Факт
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749
ISBN: 978-966-637-721-3
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf6.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.