Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21675
Назва: | Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович Дьяков, Олександр Георгійович |
Ключові слова: | електроконтактне нагрівання;жарильні апарати;теплове обладнання;процеси жаріння;кулінарна продукція |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Дьяков О. Г. Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч.: монографія. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с. |
Короткий огляд (реферат): | У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21675 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_YeKN_2_2012.pdf | 6.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.