Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.date.accessioned2023-02-02T20:03:05Z-
dc.date.available2023-02-02T20:03:05Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Дьяков О. Г. Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч.: монографія. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21675-
dc.description.abstractУ мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectелектроконтактне нагріванняuk_UA
dc.subjectжарильні апаратиuk_UA
dc.subjectтеплове обладнанняuk_UA
dc.subjectпроцеси жарінняuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.titleНові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_YeKN_2_2012.pdf6.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.