Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21675
Название: | Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович Дьяков, Олександр Георгійович |
Ключевые слова: | електроконтактне нагрівання;жарильні апарати;теплове обладнання;процеси жаріння;кулінарна продукція |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Дьяков О. Г. Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч.: монографія. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. Харків: ХДУХТ, 2012. 151 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21675 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_YeKN_2_2012.pdf | 6.18 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.