Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Назва: Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Андрющенко, І.С.
Ключові слова: витрати;класифікація;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;classification;operational activity;restaurant enterprises;расходы;классификация;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Андрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224.
Короткий огляд (реферат): Визначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства.
Classification of expenses in restaurant industry is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_33.pdf176.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.