Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Назва: | Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Андрющенко, І.С. |
Ключові слова: | витрати;класифікація;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;classification;operational activity;restaurant enterprises;расходы;классификация;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Андрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства. Classification of expenses in restaurant industry is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_33.pdf | 176.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.