Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І.С.-
dc.date.accessioned2023-02-02T19:05:17Z-
dc.date.available2023-02-02T19:05:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660-
dc.description.abstractВизначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractClassification of expenses in restaurant industry is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjectoperational activityuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectрасходыuk_UA
dc.subjectклассификацияuk_UA
dc.subjectоперационная деятельностьuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleКласифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_33.pdf176.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.