Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T19:05:17Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T19:05:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660 | - |
dc.description.abstract | Визначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Classification of expenses in restaurant industry is determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.subject | операційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | costs | uk_UA |
dc.subject | classification | uk_UA |
dc.subject | operational activity | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | расходы | uk_UA |
dc.subject | классификация | uk_UA |
dc.subject | операционная деятельность | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_33.pdf | 176.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.