Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Title: Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Андрющенко, І.С.
Keywords: витрати;класифікація;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;classification;operational activity;restaurant enterprises;расходы;классификация;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Андрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224.
Abstract: Визначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства.
Classification of expenses in restaurant industry is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_33.pdf176.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.