Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660
Title: | Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Андрющенко, І.С. |
Keywords: | витрати;класифікація;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;classification;operational activity;restaurant enterprises;расходы;классификация;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Андрющенко І. С. Класифікація витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 216-224. |
Abstract: | Визначено класифікацію витрат операційної діяльності у підприємствах ресторанного господарства. Classification of expenses in restaurant industry is determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21660 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_33.pdf | 176.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.