Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Назва: Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати;зберігання;замороженні напівфабрикати;показники якості;м'ясні продукти;фізико-хімічні властивості
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.