Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Назва: | Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Погожих, Микола Іванович Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | м'ясні напівфабрикати;зберігання;замороженні напівфабрикати;показники якості;м'ясні продукти;фізико-хімічні властивості |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.