Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Название: Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: м'ясні напівфабрикати;зберігання;замороженні напівфабрикати;показники якості;м'ясні продукти;фізико-хімічні властивості
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.