Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T18:09:00Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T18:09:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | замороженні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.title | Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.