Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-02-02T18:09:00Z-
dc.date.available2023-02-02T18:09:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectзамороженні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.titleТехнологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої діїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.