Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21636
Назва: Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
Автори: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ключові слова: емульгатори;м’ясні напівфабрикати;м’ясні січені вироби;технологія м’яса
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 с
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_emul_hatory_2018.pdf2.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.