Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636
Название: Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
Авторы: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ключевые слова: емульгатори;м’ясні напівфабрикати;м’ясні січені вироби;технологія м’яса
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 с
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_emul_hatory_2018.pdf2.81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.