Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21636
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T17:17:55Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T17:17:55Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | м’ясні січені вироби | uk_UA |
dc.subject | технологія м’яса | uk_UA |
dc.title | Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_emul_hatory_2018.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.