Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-02-02T17:17:55Z-
dc.date.available2023-02-02T17:17:55Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм’ясні січені виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясаuk_UA
dc.titleТеорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_emul_hatory_2018.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.