Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21587
Название: Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи
Авторы: Кравченко, Олена Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Ключевые слова: технологія хліба;зародки вівса;зародки кукурудзи;продукти переробки;споживча цінність
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кравченко О. І., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Степанькова Г. В. Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 123 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
ISBN: 978-966-405-416-1
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_khlib_17.pdf1.48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.