Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.date.accessioned2023-02-01T21:09:16Z-
dc.date.available2023-02-01T21:09:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКравченко О. І., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Степанькова Г. В. Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 123 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-416-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.subjectзародки вівсаuk_UA
dc.subjectзародки кукурудзиuk_UA
dc.subjectпродукти переробкиuk_UA
dc.subjectспоживча цінністьuk_UA
dc.titleТехнологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_khlib_17.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.