Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина В'ячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T21:09:16Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T21:09:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. І., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Степанькова Г. В. Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 123 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-416-1 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.subject | зародки вівса | uk_UA |
dc.subject | зародки кукурудзи | uk_UA |
dc.subject | продукти переробки | uk_UA |
dc.subject | споживча цінність | uk_UA |
dc.title | Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_khlib_17.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.