Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
Title: Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи
Authors: Кравченко, Олена Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Keywords: технологія хліба;зародки вівса;зародки кукурудзи;продукти переробки;споживча цінність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко О. І., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Степанькова Г. В. Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 123 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
ISBN: 978-966-405-416-1
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_khlib_17.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.