Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587
Title: | Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи |
Authors: | Кравченко, Олена Іванівна Олійник, Світлана Георгіївна Самохвалова, Ольга Володимирівна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Keywords: | технологія хліба;зародки вівса;зародки кукурудзи;продукти переробки;споживча цінність |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кравченко О. І., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Степанькова Г. В. Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 123 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищенної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21587 |
ISBN: | 978-966-405-416-1 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_khlib_17.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.