Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Назва: | Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами |
Автори: | Кондратюк, Наталія Вячеславівна Неклеса, Ольга Павлівна Пивоваров, Євген Павлович |
Ключові слова: | солодкі страви;кулінарна продукція;пробіотики;капсульовані продукти |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Кондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_mikroorhanizmy_15.pdf | 7.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.