Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Назва: Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
Автори: Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Пивоваров, Євген Павлович
Ключові слова: солодкі страви;кулінарна продукція;пробіотики;капсульовані продукти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MON_mikroorhanizmy_15.pdf7.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.