Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондратюк, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorПивоваров, Євген Павлович-
dc.date.accessioned2023-02-01T20:45:19Z-
dc.date.available2023-02-01T20:45:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584-
dc.description.abstractУ монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectсолодкі стравиuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectкапсульовані продуктиuk_UA
dc.titleНаукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MON_mikroorhanizmy_15.pdf7.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.