Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21584
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратюк, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Неклеса, Ольга Павлівна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Євген Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T20:45:19Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T20:45:19Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Кондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584 | - |
dc.description.abstract | У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | солодкі страви | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | капсульовані продукти | uk_UA |
dc.title | Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_mikroorhanizmy_15.pdf | 7.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.