Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Название: Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Авторы: Хаустова, Тетяна Миколаївна
Федак, Наталя Василівна
Ключевые слова: кулінарна продукція;борошно пшеничне;жировий компонент;гідротермообробка;крокетна маса;біологічна цінність
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_kroketna massa_21.pdf3.29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.