Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Название: | Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного |
Авторы: | Хаустова, Тетяна Миколаївна Федак, Наталя Василівна |
Ключевые слова: | кулінарна продукція;борошно пшеничне;жировий компонент;гідротермообробка;крокетна маса;біологічна цінність |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Хаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_kroketna massa_21.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.