Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21580
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Федак, Наталя Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T19:51:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T19:51:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Хаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне | uk_UA |
dc.subject | жировий компонент | uk_UA |
dc.subject | гідротермообробка | uk_UA |
dc.subject | крокетна маса | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.title | Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_kroketna massa_21.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.