Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаустова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2023-02-01T19:51:07Z-
dc.date.available2023-02-01T19:51:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectборошно пшеничнеuk_UA
dc.subjectжировий компонентuk_UA
dc.subjectгідротермообробкаuk_UA
dc.subjectкрокетна масаuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.titleТехнологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_kroketna massa_21.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.