Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Title: | Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного |
Authors: | Хаустова, Тетяна Миколаївна Федак, Наталя Василівна |
Keywords: | кулінарна продукція;борошно пшеничне;жировий компонент;гідротермообробка;крокетна маса;біологічна цінність |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Хаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c. |
Abstract: | У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_kroketna massa_21.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.