Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Назва: | Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції |
Автори: | Шевченко, А. О. Прасол, С. В. Демченко, В. О. Прасол, С. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О., Прасол С. О. Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 60-61 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-60-61.pdf | 287.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.