Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Назва: Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції
Автори: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, В. О.
Прасол, С. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О., Прасол С. О. Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 60-61 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-60-61.pdf287.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.