Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorДемченко, В. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. О.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:24:51Z-
dc.date.available2022-06-29T20:24:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О., Прасол С. О. Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 60-61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-60-61.pdf287.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.