Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Название: Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції
Авторы: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, В. О.
Прасол, С. О.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О., Прасол С. О. Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 60-61 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2148
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-60-61.pdf287.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.