Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21362
Название: Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюну
Авторы: Шурдук, І. В.
Берлінова, Л. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шурдук І. В., Берлінова Л. В. Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюну. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 179-180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21362
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_179-180.pdf948.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.