Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Название: Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Болховітіна, О. І
Кучерук, З. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Кучерук З. І. Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 97-99.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 97-99.pdf363.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.